Екскурсійні тури Європою + відпочинок на морі

50 відтінків ЛІТА 

Львів – Венеція – Лідо-де-Езоло – Верона – оз. Гарда – Піран – Ізола – Блед – Львів

Липень Серпень
14, 28 11, 24

Програма туру:

1 день

07:00 збір групи аеропорт (старий термінал) у м. Львові

07:30 виїзд зі Львова. Перетин україно-угорського кордону. Переїзд у Венецію.

По дорозі пропонуємо факультативно дегустація Егерських вин з гуляшем (16). Неможливо уявити Угорщину без вина так як і без купалень. Теплі води Угорщини гріють наше тіло, а вино – душу. Один з найвідоміших і найбільш відвідуваних регіонів – Егер. Прекрасне село біля Егера, з відомою назвою – Долина Красунь, згадане не в одній легенді. Відомі тутешні вина «Бича кров», «Егерська дівчина», «Сніжний виноград».
Нічний переїзд в Венецію.

2 день

Неможливо не побувати в одному з найвідоміших міст у світі – романтичній Венеції! (в’їзд на кораблику 23/ос; діти до 12 р. – 20). Немає сенсу описувати загальними фразами це місто куди ми відправляємось, побудоване на 118 островах, з’єднане 400 мостами: єдине що варто додати що все, що ви чули про Венецію — правда! І канали замість вулиць у старому місті, і старовинні будівлі які пронизані дивовижною історією, і гондольєри — все це правда!
Вільний час.

Рекомендуємо:
– Прогулянку на гондолі, яка запам’ятається Тобі на все життя. Чорний видовжений човен і все навколо як легенда, як витвір мистецтва, відблиски будівель наповнять тебе романтикою неповторної Венеції (25)
– Прогулянка по Гранд-Каналу – головній вулиці Венеції. Гранд-канал ділить місто на дві частини буквою S і є центром, навколо якого зосередженне все життя у Венеції. Береги “найкрасивішої вулиці світу” прикрашають кольорові будинки, старовинні будівлі та собори. Із палуби річкогового таксі можна побачити десятки прекрасних палаців. Ця мандрівка як і Венеція, надовго залишиться у твоїй пам’яті! (20). Збір групи.

Переїзд в готель на території Італії. Ночівля.

3 день 

Переїзд на найвідоміший курорт Венеціанської Рив’єри, який знаходиться на поборежжі Адріатичного моря — Лідо-де-Езоло. Курорт славиться на всю Європу своїм особливим – “золотим піском”, теплим та ніжним морем, широкими та доглянутими пляжами. Тут немає широких вулиць і високих будинків і навіть автомобільного рух і то обмежений. Це повністю екологічно -чистий край! Курорт ідеально підходит як для сімейного тихого відпочинку — ресторани, магазини, аквапарк, океанаріум так і для активного відпочинку — кафе, клуби.

Відпочинок на морі.

Відпочинок на морі/ озері

Пропонуємо факультативно

– “найромантичніше місто кохання” – Верону (30€). Це італійське місто, яке щорічно привертає увагу величезної кількості туристів тим, що, згідно з легендою, саме тут жила одна із найзнаменитіших закоханих пар світу – Ромео і Джульєтта. Тисячі людей приїжджають у Верону, щоб схилитися перед силою любові шекспірівської пари, тут закохані сучасності залишають на стінах «будинку Джульєтти» різні послання. Проте, не лише цією романтичною історією славиться Верона – ще однією справжньою перлиною Верони є давньоримський амфітеатр, який чудово зберігся. Він, зрозуміло, в значній мірі поступається розмірами Колізею, проте саме завдяки ньому Верону часто іменують Другим Римом. Збір групи. Поселення в готель на території Італії. Ночівля.

Факультативно у Вероні пропонуємо:

– відкрити для себе приголомшливе місце – озеро Гарда (18€). Озеро оточене десятком невеликих міст, які просто купаються в пахощах природи і золотистих променях сонця. Найчистіші води Гарди плавно переходять в ламану лінію гірського пейзажу. Дахи будинків потопають в буйній зелені виноградників. Долина озера наповнюється неймовірними кольорами. Запрошуємо скуштувати коктейль найчистішого гірського повітря і божественного аромату квітів від якого кружляє голову!

– пішохідну екскурсію «Романтична Верона» (13€). Верона прекрасна завжди! І коли прокидається з першими проміннями сонця, і в метушні денних буднів… і особливо вечором, коли запалюються перші нічні вогні і вже нікуди не поспішаючи, веронці заповнюють столики кафе, відкривають свої двері ресторани і нарядно одягнена публіка поспішає до дверей театрів на вечірні вистави. Пропонуємо відчути атмосферу вечірнього міста та побачити Верону з висоти пташиного польоту!

Збір групи. Поселення в готель на території Італії. Ночівля.

4 день

Сніданок. Трансфер на курорт Лідо де Езоло. Відпочинок на морі.

У ввечері факультативно пропонуємо екскурсію у м. Падуя (15)

5 день

Сніданок. Трансфер на курорт Лідо де Езоло. Відпочинок на морі.

Факультативно:

Ізола – маленьке старовинне містечко, яке просто заворожує своїм спокоєм та гармонією. Кафе та ресторани завжди раді гостям, життя тут не завмирає ні вдень, ні вночі. Місце знайдеться як для великих компаній, так і для тих, хто хоче провести вечір в романтичній атмосфері. Після відпочинку на пляжі ти можеш насолодитись вечірніми прогулянками вузькими вуличками міста, які наповнені історією. Окрім цього, Ізола- центр відсерфінгу та яхтингу. Вдале місце розміщення та постійний вітер приваблюють сюди любителів цих видів спорту із багатьох країн. відвідай містечко Піран – тут Тебе зустрінуть вузенькі вулички, серед яких просто неможливо заблукати, адже всі вони ведуть до відомої площі Тартіні, мальовничі будиночки, які так ніжно торкаються один до одного, затишні ресторанчики, де готують найсмачнішу рибу у Словенії та дивовижні яхти, які так гарно виблискують під сонячним промінням  (30євро) ! 
Повернення в готель. Ночівля.

Збір групи. Повернення в готель. Ночівля.

6 день

Сніданок. Раннє виселення з готелю. Переїзд у місто драконів – Любляну – столицю і візитну карточку Словенії.

Факультативно пропонуємо незабутню мандрівку у світ відпочинку та спокою! Подорож до невеличкого альпійського містечка Блед* із кришталевим озером та старовинним замком. Кажуть, якщо подзвонити у дзвін костелу, який знаходиться на маленькому острівці посеред озера, і загадати бажання – воно обов’язково здійсниться! Бледський Град із неймовірним краєвидом на озеро та долину надовго зачарує твій погляд… (20€)

Вільний час для відпочинку на озері.

Збір групи. Нічний переїзд до Львова.

7 день

Повернення у Львів (орієнтовне прибуття близько 17:00)

Стоимость тура при оплате Взрослые Дети до 12 лет
стандарт 198 193
Акція на Валізах ( при купівлі екс. на озеро Блед) 14.07 165 165
Акція Прийшов, побачив та купив ( при купівлі екс. на озеро Блед) 11.08 24.08 185 185
Акція на Валізах ( при купівлі екс. на озеро Блед) 28.07 185 185

У вартість туру входить:
– проїзд автобусом єврокласу;
– проживання у готелях 2-3*;
– харчування – сніданки в готелях;
– супровід керівника групи;
– оглядові екскурсії згідно програми туру;
– медична страхівка;

У вартість не входить:
• рекомендовані програми, факультативні екскурсії, вхідні квитки
• особисті витрати
• депозит на факультативні екскурсії – 28 євро (тариф стандарт). Депозит використовується на факультативні екскурсії. Невикористані кошти не повертаються.

• курортний збір на території Італії – 1-3 євро/особа/ніч (оплата на місці)

• навушники для екскурсії у Венеції – 2 євро /особа

• при груповому бронюванні дітей/студентів:
тури до чотирьох днів (включно) – обов’язкова факультативна екскурсія або депозит + 1 факультатив на власний вибір
тури від п’яти днів – обов’язкова факультативна екскурсія або депозит + 1 факультатив на власний вибір