Хорватія в серпні автобусом

Хорватия – 24/7

Львів – Чоп – Токай  – Спліт – Крк – Корнати – Крка – Брач – Боснія та Герцеговина – Плітвіцькі Водоспади – Чоп – Львів

 

Проживання в м . Макарська!

Серпень
9, 23

08.00 збір групи аеропорт (старий термінал) у м. Львові
08.30 Виїзд зі Львова. 
Переїзд на територію Угорщини, перетин українсько-угорського кордону.

Токайські вина – це традиція всього регіону. Неможливо уявити Угорщину без вина так як і без купалень. Теплі води Угорщини гріють наше тіло, а вино – душу. Один з найвідоміших і найбільш відвідуваних регіонів – Токай.  Запрошуємо Тебе на дегустацію вина та куштування справжнього угорського гуляшу! (8 € – дегустація/14 € – дегустація+гуляш).

Братислава

 прогулянку на кораблику по Дунаю (20€). Тут, на Набережній Будапешта, наче в галереї, тільки картина одна. І здається тут нічого лишнього, – кожна будівля, кожен міст, кожна деталь на картині гармонює з іншою. І саме з кораблика можна роздивитись всі деталі Парламенту, Рибацького Бастіону, Королівського палацу, та загадати бажання пропливаючи під мостами, якими так гордиться Будапешт.

Поселення у готель. Ночівля.

2 День

Сніданок. Переїзд у Хорватію м. Макарська. Поселення у готель/віллу.

Відпочинок на морі

Адріатичне море — ніжне і тепле. Легкі хвилі, чистий пляж, а вода блакитно-прозора… Море манить нас до себе і змушує повертатись сюди знову і знову. Адріатика!

Ночівля.

3 День

Сніданок.                                                       Відпочинок на морі

Рекомендуємо Дубровнік  – найкрасивіше місто Хорватії, місто — фортеця з незвичайною історією, яке було було засновано ще в VII столітті, але до наших днів зберегло свою дивовижну середньовічну архітектуру. Вхід в старе місто через ворота Піма перенесе тебе в інший світ, де є лицарі, скупчення торговців, та панує середньовіччя, тут, цілісний комплекс з жилими будинками з галереями на перших поверхах, вузькими вуличками та мініатюрними площами з фонтанами(60€)

Ночівля.

4 День

Сніданок. Вільний день.                                Відпочинок на морі

Рекомендуємо: 
– світ повного релаксу – на морську прогулянку у заповіднику Корнати! Закриті від вітру бухти, кришталево чиста вода, поодинокі рибацькі будиночки, дивовижна флора та фауна, ну і звісно, – геологічний феномен – скелі, які зростають прямісінько з моря! (55€)

Повернення у готель/віллу. Ночівля.

5 День

Сніданок. Вільний день.                                Відпочинок на морі

Рекомендуємо:

– запрошуємо відвідати міста Спліт та Трогір! Імператор Діоклатеін колись покинув свій престол та поїхав у палац вирощувати…капусту! Саме завдяки любові імператора до цієї землі утворилось надзвичайно красиве та контрасне місто Спліт. Палац Діоклетіана, заснований ще у 304 році, старовинна Ратуша, побудована у 15 столітті, одна з найвідоміших набережних Далмації – Ріва, багата історія та культура, безліч галерей, найчистіше у Європі море – саме тут кожен неодмінно знайде частинку себе! 

Трогір — це музей під відкритим небом: палаци, храми, вежі, стародавні будівлі та лабіринти вуличок створюють особливу атмосферу,  тому Трогір несхожий на жодне інше місто хорватського узбережжя. Відвідавши це містечко, ти назавжди залишиш там частинку свого серця (28€)

Ночівля.

6 День

Сніданок. Вільний день.                                Відпочинок на морі

Національний парк Крка — один з найкрасивіших парків Хорватії, територією парку протікає однойменна річка, утворюючи ланцюг озер, які з’єднуються один з одним водоспадами. Прогулюючись дерев’яними мостами, які проходять по всій території парку, ти побачиш сім неймовірної краси каскадів водоспадів, скупаєшся в найбільшому з них, та відчуєш єднання з природою, яке неможливо описати словами.(38€)

Повернення у готель/віллу. Ночівля.

7 День

Сніданок. Вільний день.                                Відпочинок на морі

– Запрошуємо в незвичайне місце, сповнена містики та легенд, де на кожному кроці середньовічні пам’ятники архітектури, мальовнича природа, смачна кухня і відмінне вино, – все це чудова Боснія та Герцеговина!

Сьогодні Ти побуваєш в місті, назва якого з перекладу означає «страж моста», у місті Мостар, яке входить до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Далі ми помандруємо в невеличке містечко Благай неподалік від Мостара. Тут із могутніх скель бере свій початок р.Буна. Кришталево чиста та крижана вода, яка освіжить в найбільшу спеку, робить містечко по особливому прекрасним. Не дарма саме цей берег ріки монахи облаштували для свого безтурботного проживання. А у глибині лісів і гір знаходяться дивовижної краси водоспад Кравіца (35€)

Ночівля у готелі/віллі.

8 День

Сніданок. Вільний день.                                Відпочинок на морі
Сьогодні, на Тебе чекає справжній рай на землі, – острів Брач (28€). Особливістю цього місця є пляж “Золотий Мис”,  який змінює свою форму в залежності від напрямку вітру та течії. Острів багатий на соснові ліси, виноградники та оливкові гаї. Тут роблять дивовижне рожеве вино і готують найсмачніші в країні страви з морепродуктів.

Збір групи. Переїзд в готель на території Угорщини. Ночівля.

9 День

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Львова.

По дорозі пропонуємо факультативно “Хорвацький рай” – відвідай Плітвіцькі водоспади! Згідно старих мап – “Диявольський ліс”, а сьогодні райський куточок, неодмінно вражатиме з кожним наступним кроком по ньому! Близько 20-ти озер, які наче східцями переходять у наступне, створюють дивовижні бурхливі та пінисті водоспади, кришталево чиста вода, що дозволяє спостерігати за прудкою фореллю, надзвичайна природа навколо – все це створює дух гармонії, насолоди та неперевершених емоцій! (квітень-червень, вересень – 48 €, липень-серпень – 58 €)

Збір групи. Переїзд у Львів.

10 День

Прибуття до Львова орієнтовно 00:00

Проживання здійснюється в приватному секторі в м. Макарська ( 300 м. до моря). Кожен номер обладнано:

– Ванною кімнатою

– Кондицінером

– Wifi

– Супутниковим телебачення

– Холодильником

У вартість входить:
• проїзд автобусом єврокласу
• сніданки, вечері (дворазове харчування) в Хорватії

• проживання у готелі/віллі на території Хорватії, 7 ночей
• проживання у готелі 3* на території Угорщини, 1 ніч
• супровід керівника групи
• страхування

У вартість не входить:
• рекомендовані програми, факультативні екскурсії, вхідні квитки
• особисті витрати
• курортний збір в Хорватії  – 1.7 євро/турист/ніч (оплата при бронюванні)
• депозит на факультативні екскурсії – 28 євро. Депозит використовується на факультативні екскурсії. Невикористані кошти не повертаються.